Damfotboll - Div 2 Mellersta norrland

Direktlänk till inlägg 17 juli 2012

Live-rapportering via everysport.com


Tips & Råd

Informera era medlemmar

För att ytterligare informera era medlemmar och andra besökare på hemsidan så är det en god idé att lägga upp en nyhet på hemsidan om att ni kör liverapportering.

Ett annat bra tips är att alltid lägga in länken till Matchsidan när man skriver "inför matchen" texter på hemsidan.

Matchpuffen och andra puffar

Inne på Lagadministrationen finns det en del s.k puffar. Matchpuffen skall ligga på klubbhemsidans startsida. Vi erbjuder även en skytteligapuff, seriens matcher, seriens resultat och andra bra puffar!

Tabeller till hemsidan

Som partner till everysport.com så får ni tillgång till olika s.k puffar. Tabellen är populär att lägga upp på hemsidan. Den finns i olika storlekar och uppdateras naturligtvis automatiskt. Gå in på er Lagadministration och hämta koden.

Värm upp Matchsidan!

Ett bra tips för att få lite fart på Matchsidan innan matchen är att lägga upp sig som rapportör redan dagen innan. Skriv några rader om förutsättningarna inför matchen. Fyll gärna i domare och annan statistik. Varför inte köra en kort intervju med tränaren? För att få igång diskussionen så kan man även lägga en kommentar i diskussionsforumet.

Bjud in vänner till läktaren!

Du kan bjuda in dina vänner, ledare från klubben eller andra inom föreningen till matchen. Klicka på en tom stol på läktaren och reservera en plats! Detta ger en bra spridningseffekt och lockar in nya besökare till er Matchsida!

Använd hemmalagets rapportering

Om ni inte har möjlighet att rapportera från bortamatchen, så är det bra om ni informerar era besökare om det. Inne i rapporteringsverktyget, under Inställningar, så kan du klicka i en ruta. Skulle hemmalaget köra en rapportering så kan ni använda er av deras rapportering. Klicka i rutan för detta val.

Egen box på Matchsidan

Inne på Matchsidan så har klubben en egen box (annonsruta) till förfogande. Denna administreras inne på Lagadministrationssidan. Vissa klubbar har lagt in partners eller sponsorer. Några har lagt in medlemserbjudande eller andra erbjudande. Har man inget speciellt att kommunicera så kan man ju enkelt lägga in klubb loggan och länka den till klubbens hemsida.

Starta en grupp!

Det finns möjlighet att starta olika grupper inne på everysport.com. Starta en grupp för din klubb och bjud in dina vänner!

Lägg upp länkar

Längst nere till höger på Matchsidan kan man lägga upp länkar som rör matchen. Lägg upp länkar till klubbens inför matchen artiklar, eller en länk från tidningens inför matchen artikel.

Lägg upp bilder

För att göra rapporteringen ännu mer intressant så kan du som rapportör lägga upp bilder från matchen. Ta en bild på klacken, spelarpresentationen eller olika matchbilder och lägg upp på matchsidan. Man laddar upp bilden mycket enkelt inne i rapporteringsverktyget.

Övriga frågor om Matchsidan

Vänligen kontakta club@everysport.com

Övriga frågor gällande support

Vänligen kontakta support@everysport.com

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

                                          Alnö IF: Innan jag börjar med min sammanfattning av hur det här året så måste jag spola tillbaka  lite till 2012 säsongen då Alnö IF gjorde något riktigt unikt.Då den SVFF hade bestämt damsidan skulle få ...

                                                                                                              Härnösands SKHärnösands SK gjorde säsongen 2014 sin andra raka säsong i division 2.  Förra säsongen slutade manpå en riktigt bra fjärde p...

Vi har tagit fram intressant statistik för att kunna avgöra hur bra lagen är i respektive halvlek.Vi har räknat varje halvlek som en enskild match.    På så sätt får vi fram intressant information vilket lag som är bäst i respektive halvlek.      ...

                                                                                                        Långsele AIFLångsele AIF gjorde säsongen 2014 sin andra raka säsong i division 2.  Förra säsongen slutade manpå en riktigt stark sjätte placer...

                                                        Myssjö/OvikenMyssjö/Oviken var inför säsongen nykomlingar från div 3 jämtland.  Man vann serien på samma poäng som tvåan Svegs IK men med betydligt bättre målskillnad.  Målsättningen när man...

Presentation

Försöker skapa ett större intresse för dam-fotbollen i div 2 - mellersta norrland.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Juli 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Våran gästbok!


Ovido - Quiz & Flashcards