Damfotboll - Div 2 Mellersta norrland

Direktlänk till inlägg 18 juli 2012

Live-rapportering Användarvillkor

ANVÄNDARVILLKOR FÖR KLUBBAR


ALLMÄN INFORMATION


everysport.com skall tillhandahålla Webb-baserade tjänster till klubbar och föreningar. Tjänsterna syftar till att klubbar i sin tur skall kunna erbjuda sina medlemmar och supportrar attraktiva funktioner och ett attraktivt innehåll kopplat till klubbarnas kärnverksamhet.


Tjänsterna skall gagna klubbarna genom en ökad uppmärksamhet på klubbarnas matcher och tävlingar. Detta skall i sin tur leda till större engagemang och ökade publiksiffror. Förutom detta syftar tjänsterna till att generera intäkter till klubbarna.


Det har för everysport.com satts upp tre målsättningar:


1. Tjänsterna skall leda till ökad delaktighet och engagemang.


2. Tjänsterna skall leda till ökade publiksiffror för klubbarna.


3. Tjänsterna skall generera intäkter till klubbarna – 50 % av everysport.com:s intäkter skall gå tillbaka till sporten.


GENOM ATT ANVÄNDA EVERYSPORT.COM GODKÄNNER KLUBBEN VILLKOREN:


everysport.com skall vara ett ställe där alla sportintresserade känner sig välkomna. Därför hör inte trakasserier och destruktivt handlande hemma på everysport.com. Genom att använda everysport.com ställer sig klubben till fullo bakom de Användarvillkor som gäller för alla medlemmar på everysport.com (se Användarvillkor för medlemmar). Klubben åtar sig att se till att de personer som representerar klubben på everysport.com följer reglerna i Användarvillkoren. Klubben åtar sig också att verka för att klubbens medlemmar och supportrar följer Användarvillkoren. everysport.com är ett varumärke som tillhandahålls av Everysport Community AB som nedan benämns Bolaget. Klubben/föreningen, som nedan beskrivs som Klubben, är den som ingår relationen med Bolaget genom att ett eller flera lag hos Klubben genom en eller flera representanter använder sig av Bolagets tjänster. everysport.com erbjuder Klubben möjlighet att ta del av de tjänster som från tid till annan erbjuds av Bolaget på de villkor som anges i gällande villkor. Klubben som vill ta del av tjänsterna skall lämna de uppgifter som krävs i samband med att Klubbens s.k Matchsidor sätts upp. Användarna på everysport.com måste följa svensk lag. Pornografi, främjande av droger och publicering av copyrightskyddat material är förbjudet. everysport.com får inte användas för distribution av material som kan upplevas som stötande, t.ex hets mot folkgrupp, trakasserier, mobbning, kedjebrev eller intrång i upphovsrättsskyddat material. Genom att Klubben använder Bolagets tjänster ställer Klubben sig bakom detta och ansvarar för att Klubbens representant då denna representerar Klubben följer dessa regler.


ÅTAGANDE


Idag består tjänsten av att tillhandahålla s.k Matchsidor för Klubben. Matchsidorna på everysport.com samlar information och tjänster kring en specifik match eller tävling.


Intäkter genereras genom att Bolaget säljer annonser på Matchsidorna. Intäkterna från dessa annonser delas sedan lika (50/50) mellan everysport.com och Klubben, baserat på den trafik Klubbens Matchsidor har genererat.


Klubbens åtagande:


Klubben skall marknadsföra tjänsten på förstasidan på Klubbens hemsida. Detta skall företrädesvis ske genom den s.k puff som everysport.com tillhandahåller.


Klubben skall direktrapportera från lagets matcher. Direktrapporteringen kan bestå av:


 en komplett textrapportering (s.k. kommentering)


 mål-för-mål-rapportering via dator eller via mobiltelefon


 webb-radio


 webb-TV


everysport.com


Vilken typ av rapportering Klubben önskar använda är upp till Klubben att avgöra.


Utöver detta åtar sig klubben att:


 tillhandahålla logotyp, bild på lagtröja samt information om färg som skall användas på Matchsidan.


 på andra sätt aktivt verka för att Klubbens medlemmar och supportrar besöker Matchsidorna.


Beslutar Klubben eller Klubbens representant att inte direktrapportera från viss match är Klubben skyldig att göra den inställning i administrationsgränssnittet som innebär att det syns på Matchsidan att ingen rapportering kommer att ske från den specifika matchen. Detta för att besökare som kommer till Matchsidan inte skall förvänta sig att det kommer att direktrapporteras från viss match då detta inte kommer att göras.


För att det administrativa arbetat och de administrativa kostnaderna skall hållas på en överkomlig nivå för Bolaget finns det en miniminivå på ersättningen. Skulle ersättningen från ett lags Matchsidor under en säsong understiga 200 SEK så betalas ingen ersättning ut för säsongen.


Utbetalningen av ersättningen till Klubben sker efter avslutad säsong. Efter säsongens utgång skickas ett underlag till ansvarig på Klubben. Klubben skickar sedan en faktura till Bolaget på det belopp för vilket Klubben äger rätt att erhålla ersättning.


Bolaget ansvarar för försäljningen av annonserna på Matchsidorna. Skulle Klubben inte vilja ha en viss annonsör på sina sidor ansvarar den eller de av Klubben utsedda personerna för att informera Bolaget om detta.


Bolaget tar då bort den eller de annonsörer Klubben inte önskar ha på sin sida. Borttagandet av annonsörer kan innebära en för Klubben minskad intäkt. Bolaget har rättighet, men inte skyldighet, att granska inlägg och texter som Klubbens representanter publicerar för att säkerställa att Klubben följer sina åtaganden gentemot Bolaget. Bolaget har rätt att omedelbart, helt eller delvis, avlägsna eller inte vidarebefordra texter och annat material som strider mot dessa villkor. Klubben förbinder sig att hålla Bolaget skadeslöst för skada som Bolaget åsamkas med anledning av Klubbens nyttjande av tjänsterna på everysport.com och som står i strid med de villkor och bestämmelser som är gällande. Detta gäller även de tjänster som tillhandahålls av samarbetspartners via everysport.com Klubben ansvarar för att rättigheter till bilder och material som Klubbens representanter laddar upp på everysport.com innehas av Klubben. Skulle Klubbens representanter handla på sätt som strider mot detta skall Klubben ansvara för att Bolaget hålles fri från ansvar vid skada.


GILTIGHETSTID, ÅNGERFRIST OCH UPPHÖRANDE


Bolaget förbihåller sig rätten att från tid till annan förändra innehållet i dessa Användarvillkor. Klubben äger rätt att när som helst sluta använda Bolagets tjänster.


FAKTA OM EVERYSPORT COMMUNITY AB


Everysport Community AB Org.nr: 556765-6250 Box 5173 200 71 Malmö E-post: support@everysport.com

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

                                          Alnö IF: Innan jag börjar med min sammanfattning av hur det här året så måste jag spola tillbaka  lite till 2012 säsongen då Alnö IF gjorde något riktigt unikt.Då den SVFF hade bestämt damsidan skulle få ...

                                                                                                              Härnösands SKHärnösands SK gjorde säsongen 2014 sin andra raka säsong i division 2.  Förra säsongen slutade manpå en riktigt bra fjärde p...

Vi har tagit fram intressant statistik för att kunna avgöra hur bra lagen är i respektive halvlek.Vi har räknat varje halvlek som en enskild match.    På så sätt får vi fram intressant information vilket lag som är bäst i respektive halvlek.      ...

                                                                                                        Långsele AIFLångsele AIF gjorde säsongen 2014 sin andra raka säsong i division 2.  Förra säsongen slutade manpå en riktigt stark sjätte placer...

                                                        Myssjö/OvikenMyssjö/Oviken var inför säsongen nykomlingar från div 3 jämtland.  Man vann serien på samma poäng som tvåan Svegs IK men med betydligt bättre målskillnad.  Målsättningen när man...

Presentation

Försöker skapa ett större intresse för dam-fotbollen i div 2 - mellersta norrland.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Juli 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Våran gästbok!


Ovido - Quiz & Flashcards